930 x122 grota rece

Logan_truck

A apărut Loganul electric!

O firmă americană le-a luat-o înainte inginerilor de la Uzina de Autoturisme de la Colibaşi şi a proiectat, apoi a scos la vânzare trei modele ale Daciei Logan electrice! Este vorba de Mini Van-ul MCV, de Pick-up şi de Utilitara Logan! Caracteristicile sunt destul de interesante pentru doritori, pe lângă utilitatea modelelor Logan ieşind în evidenţă autonomia acumulatorului electric (200 de mile, adică 320 kilometri) şi viteza de navigare (75 mile pe oră, adică 120 km/h).

Mini Van-ul pare a fi vedeta firmei, fiind cel mai solicitat, datorită numărului mare de pasageri la care se poate ajunge, 7, dar şi faptului că poate fi folosit atât de către firme de curierat, cât şi de către familiile cu mai mulţi copii. Acesta a fost denumit E 36 7 Passenger Vehicle şi are dotările de bază ale unui Logan MCV normal, dintre care se remarcă ABS şi airbag. Aceleaşi dotări le au şi E36t 1/4 Ton Pick Up Truck, dar şi E36v 2 Passenger Fleet Utility Vehicle.

Firma se numeşte Electric Mobile Cars şi îşi are sediul în Dallas, Texas! Patru ani au lucrat ingineri americani şi români la transformarea motoarelor de pe cele trei utilitare, din motoare cu combustie internă, în motoare electrice. Principalul atu al acestora îl reprezintă emisiile 0, ceea ce face din modelele Logan un vârf de lance în domeniul autovehiculelor utilitare. Până acum, s-au construit ca maşini electrice doar automobile de familie. Deocamdată, Loganurile sunt comercializate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, iar preţul de la care pornesc acestea este de 37.300 de dolari.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3