EcoMoto 930×122

acer-tab-10-top-1-small

Acer Iconia Tab, din august

Acer se pregateste sa scoata pe piata cel mai nou produs al sau in materie de tablete. Este vorba de Acer Iconia Tab A100 care va fi disponibil in magazine incepand din luna august 2011. Pretul de vanzare al unei asemenea “jucarii” va fi de circa 300 de dolari.

Drumul pana la aparitia acestei tablete nu a fost usor, ci foarte dificil si intortochiat. Au fost mai multe momente de pornire a lucrului pentru prototip, apoi de opriri repetate, dar in sfarsit Iconia Tab este gata. Este vorba de o tableta de tip Honeycomb de 7 inch.

Conform retailerilor, tableta ar urma sa ajunga in magazine undeva la inceputul lunii august la un pret de circa 300 de dolari. Dispozitivul este dotat cu sistem Tegra 2 si ar fi trebuit sa fie lansat la jumatatea lunii mai, dar au fost probleme legate de compatibilitatea cu Honeycomb.

Tot in august vor fi scoase pe piata si cateva dispozitive notebookAspire. Este vorba de 5750Z de 15,6 inch si de 7739Z de 7,3 inch, la un pret de 475 de dolari.

Amandoua dispun de 4GB de DDR3 RAM (upgradabile la 8GB), capacitate de stocare date de 500GB, procesoare Intel Pentium.  of storage, and Intel Pentium.

Sursa: Engadget.com (traducere)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90