EcoMoto 930×122

google

Administratori Google condamnati la inchisoare

Tribunalul din Milano a condamnat trei administratori de retea ai Google, pentru ca în 2006 nu au intervenit în oprirea de la postarea pe internet a unui filmulet în care un copil bolnav de sindromul Down era insultat si batut de patru studenti de la un institut tehnic din Torino. Aceasta este prima procedura penala la nivel international, în care sunt inculpate persoane responsabile de administrarea retelei Google si a continutului de pe web.
Judecatorul i-a condamnat la sase luni cu suspendare pe Carl David Drummond un fost presedinte al consiliului de administratie al Google Italia, acum senior vice presedinte; pe George de los Reyes, un fost membru al consiliului director Google Italia actualmente pensionar si pe Peter Fleischer, responsabil cu strategia pentru Europa.
Cei trei au fost condamnati pentru acuzatia de încalcare a vietii private, dar au fost achitati de acuzatiile legate de defaimare. O a patra persoana a fost achitata: Arvind Desikan, manager de proiect pentru Google Video divizia Europa.
Judecatorul a dispus, de asemenea, publicarea hotararii judecatoresti în cotidianele „Corriere della Sera”, „Repubblica” si „Stampa”.
Filmul respective a fost postat pe internet de patru elevi în mai 2006 si apoi a urcat la Google Video pana pe 8 septembrie. A ramas pana la 7 noiembrie, înainte de a fi eliminat, în sectiunea de cel mai vizionat clip de pe net.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90