Posada 930 x 122

ipad_3

Află când se va lansa, cel mai probabil, un nou iPad, cu numărul 5!

Interiorul tabletei are şanse mari să fie un derivat din ceea ce găsim în noul iPhone 5S, însă cel mai mare interes vizavi de noile produse este legat de design.

Este momentul perfect ca gigantul din Cupertinio să anunţe un nou iPad, cu numărul 5, având în vedere asaltul tabletelor cu Android şi procentul din ce în ce mai mic de piaţă ocupat de tabletele cu iOS. 22 octombrie este data confirmată, din cele mai multe surse, în ceea ce priveşte ziua exactă a evenimentului de lansare.

Apple a lansat 3 tablete diferite în tot atâţia ani, însă care au avut în comun designul. Dacă ar fi să ne luăm după imaginile publicate pe internet în ultima perioadă cu o carcasă ipotetică pentru noul iDevice, este foarte probabil ca rezultatul final să fie asemănător din multe puncte de vedere cu ceea ce vedem la această oră în iPad mini. Este posibil chiar ca iPad 5 să vină în aceleaşi culori ca iPhone-ul 5S.

Donaris 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066