930×122 CAPRA 5

mercedes-f-125

Apare Mercedes F 125!

In perioada 15 – 25 septembrie se desfasoara la Frankfurt o noua editie a Motor Show, o ocazie importanta pentru toti producatorii sa isi expuna ultimele inventii, cele mai noi modele si prototipuri. Mercedes nu face exceptie, iar unele informatii despre o noua masina, Mercedes F125, deja au aparut inainte de inceperea targului unde va fi przentata.

Mercedes F 125! prefigureaza seria CL in 2025. Marele sedan din Stuttgart este dotat cu usi care se deshid in sus, motor cu zero emisii si un combustibil care castiga teren: hidrogen. Un adevarat laborator mobil, masina foloseste patru motoare electrice alimentate de energia generata de o serie de celule de combustibil.

Puterea totala a motoarelor este de 231 de cai putere, viteza maxima de 220 km / h, iar masina acceleraza de la 0 la 100 km / h in 4,9 secunde. Autonomia este de 1.000 de kilometri pentru un rezervor plin (0,79 kg/100 km).

Designul lui F 125! Imprumuta cateva elemente de la F 800 Style propunand o aparitie cu 6 fante orizontale si o usa laterala generoasa. Curios este modul in care apare luneta, redusa aproape la minimum, iar stopurile formeaza o coada curbata.

Sasiul noului prototip si caroseria sunt facute cu ajutorul unei tehnici speciale care foloseste aluminiumul, plasticul si fibra de carbon. O noua caracteristica este rezervorul din fibra de carbon care contine hidrogen la o presiune de 700 de bari la un volum mic. Bateria de litiu asigura 10 kWh pentru 125 F! care poate astfel calatori 50 de kilometri fara a activa celulele de combustibil!

Traducere din Autoblog

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90