930 x122 grota rece

Google-TV-programming

Apare noul Google TV pe Android Market

In sfarsit, apare noul Google TV. In aceasta saptamana serviciul va fi disponibil pe Android Market dupa o perioada in care s-a lucrat intens. Termenul initial de lansare, octombrie, 2011, a fost depasit cu cateva zile, dar echipa care a pus la punct serviciul a vrut ca totul sa fie pregatit pentru asteptarile clientilor.

A fost un an dificil pentru Google TV, singura realizare notabila fiind punerea la punct a sistemului hardware care a inceput sa fie vandut in octombrie 2010.  Dupa cateva starturi false si zvonuri, Sony Google TV si Logitech Revue vor primi, in sfarsit, update-urile pentru Android 3.1 Honeycomb la finalul saptamanii in curs (5-6 noiembrie 2011).

„Cele mai importante caracteristici noi sunt aplicatii legate de interfata, dar si cele privind cautarea unor programe si de content. Aplicatia care va fi folosita va fi TV & Movies.  Din mai, cand a fost lansat un demo, multe s-au schimbat. O realizare importanta este aceea de a oferi posibilitatea identificarii de surse video pentru seriale TV gratuite, retele de cablu sau statii TV pe Internet.

In momentul de fata, multi clienti inca sunt dependenti de sistemul pay-per-view, iar noul Google TV incearca sa rezolve aceasta problema.

S-a pus, astfel, accentul si pe continut live, cat si pentru servicii precum cele oferite de YouTube, Amazon si Netflix. Noul Google TV poate sorta continutul in mai multe moduri, iar planul realizatorilor sai este de a personaliza cat mai mult experienta TV a clientilor.

Traducere din Engadget.com

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3