NOR CURIER 930X122

microsoft

APARE UN NOU WINDOWS

Au trecut aproape doi ani de când, pe 23 octombrie 2012, Microsoft a lansat cel mai recent sistem al său de operare: Windows 8. De asemenea, au trecut puţin peste doi ani de când, pe 1 august 2012, a fost finalizat RTM (Released To Manufacturing). Pe 17 octombrie 2013 el a primit primul update major, Windows 8.1.

Citiți și: Tânără din Mioveni, absolventă de „Brătianu” , acum în conducerea gigantului Microsoft

Se pare, însă, că nu doar utilizatorii din întreaga lume nu au îndrăgit acest sistem de operare, folosindu-l pe numai 12, 5% dintre calculatoarele lor. Nici creatorii săi nu au fost mulțumiți. Tocmai de aceea Microsoft se grăbeşte să introducă viitorul Windows 9. Noul sistem de operare urmează să fie lansat oficial peste aproximativ o lună. Mai exact, pe 30 septembrie.

Ca şi cotă de piaţă, Windows 7 este în continuare pe primul loc, utilizat pe 51, 2% dintre PC-uri. Pe locul al doilea se poziționează bătrânul XP, cu 24, 8% dintre preferinţe, în timp ce Windows 8 se mulţumeşte doar cu locul trei. (Sursă: arenaIT, foto: telegraph.co.uk)

Citiți și: O companie GIGANT concediază 10.000 de oameni!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90