NOR CURIER 930X122

ipad-2-official-3

Apple ar putea fi obligata sa renunte la fabricarea de iPad-uri in China

Compania Proview, care detine drepturile globale pentru utlizarea denumirii „iPad”, se pare ca s-a hotarat sa ia o pozitie mai radicala in ceea ce priveste utilizarea respectivului brand de catre Apple.

Drepturile de utilizare, care aparent au fost achizitionate de Apple in anumite tari, din pacate in China le mai apartin celor de la Proview. Ca urmare, in aceste zile compania chineza a cerut institutiei vamale din tara Marelui Zid sa interzica importul si exportul de iPad-uri.

Daca respectiva cerere este aprobata, rezultatele ar putea fi devastatoare pentru Apple, in conditiile in care toate tabletele companiei sunt produse intre granitele Chinei.

Pe acelasi subiect, anul trecut Proview a castigat un proces in ceea ce priveste interzicerea comercializarii de iPad-uri, insa compania Apple a facut imediat recurs si a castigat la randul ei. Intarind pozitia oricum ferma pe aceasta tema a companiei

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90