NOR CURIER 930X122

steve-jobs-3g-iphone

Apple in razboi cu Google si cu Adobe

Desi a existat o intreaga frenezie in jurul Apple si a ultimului sau produs iPad, aceasta n-a incetat odata cu lansarea produsului, ci continua. La o intalnire deschisa cu jurnalistii Steve Jobs a facut urmatoarele afirmatii:

Despre Google

„Noi nu am intrat in afacerea cu motoare de cautare. Google a intrat in afacerea cu telefoane. Sa nu va inselati, la Google exista echipe care vor sa omoare iPhone-ul. Nu o sa-i lasam. Si mai vreau sa mentionez ca  This don’t be evil mantra It’s bullshit
(N.R. – Sloganul neoficial al Google este Don’t be evil! – Nu fi rau!)

Despre Adobe

„Sunt lenesi! Au tot potentialul sa faca lucururi interesante, dar refuza sa o faca. Nu fac nimic care sa se apropie de tehnologia pe care Apple o foloseste, de exemplu Carbon. Apple nu suporta Flash (pe iPhone) pentru ca are bug-uri. De cele mai multe ori cand un sistem Mac ingheata este din cauza Flash-ului. Nimeni nu o sa mai foloseasca Flash. Lumea o sa treaca la Html 5.”


Google a scos pe piata anul acesta Nexus One, un telefon concurent la iPhone. Cu ceva timp inainte, Eric Schmidt, CEO la Google, s-a retras din consiliul de conducere al Apple din care facea parte.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90