Donaris 930 x 122

ipad

Apple lanseaza azi iPad 3

Compania americană Apple lanseaza astazi tableta iPad 3, cu tehnologie 4G, anticipând că noul model îi va determina pe americani să plătească mai mult pentru înregistrările video de înaltă calitate.

Până în prezent, fanii Apple au fost reticenţi în a cheltui mai mulţi bani pe iPad-urile 3G. Modelul mai ieftin Wi-Fi, cu acces mai limitat la internet, este modelul cu cele mai bune vânzări în prezent, conform Mediafax.

Noul iPad 3 va fi capabil să opereze într-o reţea 4G „LTE” (Long-Term Evolution), cu viteze de circa zece ori mai mari decat ale actualei tehnologii 3G, potrivit unei surse care deţine informaţii despre produs.

Un dispozitiv cu astfel de funcţii ar ajuta piaţa telecom dacă reuşeşte să atragă cumpărătorii şi să-i determine să plătească mai mult, afirmă unii analişti. Baza de utilizatori de tablete la nivel mondial a atins deja 67 de milioane anul trecut, potrivit firmei de cercetare Strategy Analytics.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90