Donaris 930 x 122

apple_tv1

Apple, o noua tehnologie video

Retragerea lui Steve Jobs de la conducerea gigantului Apple pe care tot el l-a fondat nu pare sa afecteze compania foarte mult. In sensul ca deja se vorbeste despre alte produse care sa fie scoase pe piata cat mai rapid. Pana la urma, exista viata si dupa Steve Jobs, nu ? Sa vedem cat de lunga si de sanatoasa, ceea ce este cu totul altceva. Cert este ca Apple lucreaza acum la o noua tehnologie video.

Conform cotidianului american The New York Times, Apple lucreaza la o noua tehnologie de a distribui continut video pe televizoare. De asemenea, se discuta lansarea unui serviciu TV pe baza de abonament si care va avea ca platforma sistemul de operare iOS care se gaseste pe smartphone-urile iPhone si tablete iPad.

Spre deosebire de iPod si muzica, unde Apple are pozitia de lider, lupta pe piata video online este acerba unde Apple va avea o competitie puternica.

Apple testeaza deja piata cu Apple TV, dispozitiv care ofera acces online la filme si programe TV de la iTunes, precum si alte tipuri de continut video online.
Analistii spun ca televizoare cu ecran tactil de 15 inchi sau 19 inchi cu sistem de operare iOS vor intra in piata cel mai probabil in sezonul sarbatorilor din 2012.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3