New Profesional Consult 930 x 122

apple_logo

Apple patrunde tot mai mult in intreprinderi

Agentia de monitorizare Forrester a realizat un studiu care a implicat supravegherea a 10.000 de utilizatori de computere in cadrul unor companii. Consluzia este clara din punctul de vedere al agentiei: Apple face pasi importanti in intreprinderi, numarul celor care folosesc dispozitive ale sale fiind din ce in ce mai mare.

Forrester a anuntat rezultatele ultimei monitorizari care s-a desfasurat in 17 tari din intreaga lume. Iar acestea arata ca din ce in ce mai multa lume, dar si agenti economici folosesc produsele Apple in activitatea lor.

Este mult de „ros” pe tema asta, studiul avand multe componente importante, dar esential este ca o cincime dintre cei monitorizati folosesc la munca un produs Apple. Asta inseamna si folosirea dispozitivelor lor personale pentru diverse sarcini de serviciu.

11% isi folosesc iPhone-ul, 9% iPad-ul iar 8% computerele Mac. Jumatate din intreprinderile incluse in monitorizare planuiesc sa mareasca numarul de computere Mac cu 52%, in vreme ce aproape jumatate deja le dau angajatilor computere de la Apple, in special in SUA si Europa Occidentala.

Deloc surprinzator, datorita preturilor, folosirea Apple conduce si la cresteri salariale, atat pentru incepatori, cat si pentru „seniori”. Mai precis, 43% dintre persoanele care castiga peste 150.000 de dolari pe an folosesc un iPhone, iPad ori un Mac.

Traducere dupa raportul Forrester, via Engadget.com

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3