930 x122 grota rece

    ASUS_all-in-one

    ASUS all-in-one cu Android şi Windows 8

    ASUS a reuşit să lanseze un computer de tip desktop care rulează cu două sisteme de operare, în funcţie de preferinţele utilizatorului. Este vorba de un sistem all-in-one cu Android, sistemul produs de Google, şi Windows 8, sistemul produs de Microsoft.

    Pentru o vreme, ASUS a lăsat doar posibilitatea aparţiei unor speculaţii. La Computex 2012 au apărut cele mai multe zvonuri privind iminenţa apariţiei unui computer de tip dual OS, iar acum totul este limpede. Compania a anunţat apariţia lui Transformer AiO, un desktop de 18.4-inch care rulează ambele sisteme de operare.

     

    Spre deosebire de desktopul Android-and-ARM-based Viewsonic, The Transformer AiO pare „înrădăcinat în Windows 8. Rulează în Win8, iar tranziţia în Android se face după o simplă apăsare de buton.

    Pe lângă faptul că dispune de două sisteme de operare, AiO are şi alt avantaj: poţi să îl foloseşti ca pe un produs tradiţional all-in-one, sau poţi să detaşezi ecranul şi să-l foloseşti ca un dispozitiv wireless (deşi cu un display de 18-inch).

    Produsul a fost lansat, însă nu se spune nimic despre când va fi disponibil pe piaţă sau cât va costa.

    Traducere din Engadget.com

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90