New Profesional Consult 930 x 122

asus_dr900_ereader

ASUS lanseaza primul sau e-Reader

DR-900, noul e-Reader ASUS si dar cel mai nou si modern gadget de acest fel de pe piata a fost prezentat astazi la targul CeBit de la Hanovra. Momentan sunt de nisa si putina lume stie de ele la noi, insa in viitor, e-reader-ele, cititoarele de carti electronice, ar putea deveni raspandite, daca se vor ieftini, vor capata ecran color si tot mai multe edituri vor fi de acord sa puna la vanzare carti in format digital.

Cu un ecran tactil de 9 inci, conectivitate Wi-Fi sau 3G (optional), noul gadget va fi disponibil pe piata din trimestrul al treilea al anului.Ecranul are o rezolutie 1024×768 iar tehnologia e-Paper promite sa nu mai lase utilizatorului nostalgia paginii tiparite. Gadget-ul are o grosime de 9mm si cantareste 370 de grame. Bateria lui DR-900 are o autonomie care permite cititorilor sa parcurga de-a lungul unui singur ciclu de incarcare peste 10.000 de pagini. Noul E-Reader suporta mai multe formate intre care PDF, TXT, MP3, HTML, JPEG, GIF, PNG sau BMP. DR-900 SUS are o capacitate de stocare interna de 4GB si poate fi extinsa cu un card SD.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3