930 x122 grota rece

internet1

Cea mai noua tehnologie de acces la Internet, la Pitesti

RCS & RDS este cel mai mare furnizor de servicii de internet de pe piata locala, operand si in Arges. Clientii acestei companii vor beneficia cat de curand de o tehnologie noua de acces la Internet, produsul putand fi testat acum doar de abonatii rezidentiali la Internet prin fibra optica din Pitesti.

Lansarea este pregatita pentru prima jumatate a anului viitor. Este vorba de protocolul IPv6 (Internet Protocol versiunea 6) pentru conexiunea la internet. IPv6 (Internet Protocol versiunea 6) va inlocui protocolul IPv4 folosit astazi. IPv6 mareste spatiul de adrese de internet valabil pentru vechiul protocol IPv4, de la 232 la 2128 si ofera companiei posibilitatea de a multiplica numarul de clienti existenti in retea.

Pe langa spatiul mult mai mare pentru adrese, acest protocol poate gestiona adresele si securiza mai bine datele.

De asemenea, IPv6 permite ca orice echipament care se poate conecta la internet (imprimanta, smart phone, tableta, smart TV, home theater PC, frigider, camera de supraveghere, NAS – Network Attached Storage, etc.) sa aiba o adresa publica si nu privata, ca pana acum.

IPv6 poate fi testat prin inscriere in „Contul Meu Digi” de pe website-ul companiei. Orasele care intra in prima etapa a testarii fiind: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara, Iasi, Sibiu, Craiova, Targu Mures, Galati, Bacau, Braila, Pitesti, Ramnicu-Valcea, Targu-Jiu, Cernavoda, Medgidia, Eforie Nord, Navodari, Murfatlar.

Din luna noiembrie a acestui an, testarea IPv6 va fi disponibila si pentru clientii business ai RCS & RDS si pana la sfarsitul anului, compania va extinde programul de testare la nivel national, in intreaga retea.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90