SMART KIDS 930X122

facebook_smiley

Cei mai mulţi internauţi sunt prieteni pe Facebook cu persoanele pe care în viaţa reală le evită

Potrivit rezultatelor unui sondaj făcut de VoucherCodesPro.co.uk, peste o treime dintre utilizatorii de Facebook au pe această reţea de socializare prieteni pe care nu îi plac!

Dacă în viaţa reală i-ar evita, se pare că nu acelaşi lucru îl fac şi pe Facebook, întrucât se tem de eventualele consecinţe ori sunt curioşi să le urmărească activităţile. Conform datelor sondajului respectiv, 34% dintre britanici au prieteni pe reţeaua de socializare Facebook pe care nu îi plac şi pe care îi evită în viaţa reală.

Cu toate acestea, mai mult de jumătate dintre cei chestionați, 58%, au recunoscut că preferă să nu elimine din listă aceşti „prieteni” deoarece sunt curioşi să urmărească îndeaproape ceea ce fac, prin fotografii ori mesaje, iar 26% se tem de consecinţe. 47% dintre persoanele care au participat la sondaj preferă să păstreze în lista de prieteni membri ai familiei sau rude ale partenerilor de viaţă pur şi simplu din obligaţie, iar 36% au spus că păstrează în lista de prieteni colegi sau foşti colegi în eventualitatea că vor avea vreodată nevoie de ei.

La sondaj au participat 2.863 de utilizatori adulţi ai reţelei de socializare Facebook.

Donaris 555×222

Comentarii

570 pe 90 Costache