New Profesional Consult 930 x 122

facebook

Cele mai tari aplicaţii pentru Facebook

Facebook a devenit cea mai populară reţea socială, atrăgând milioane de utilizatori din toată lumea. În paralel cu dimensiunea socială a Facebook s-a dezvoltat însă o puternică industrie formată din aplicaţii şi jocuri, care într-o anumită măsură poate fi asemănată cu universul aplicaţiilor disponibile pentru smartphone-uri.

Iată care sunt cele mai tari aplicaţii pentru Facebook care pot îmbunătăţi productivitatea:

FileFly – Transfer rapid de fişiere; Aplicaţia FileFly beneficiază de o interfaţă simplă şi intuitivă: creezi un director, uploadezi fişiere în limita a maxim 2 GB şi apoi inviţi prietenii să acceseze directorul respectiv. Avantajul principal este că fişierele pot fi accesate de un număr nelimitat de prieteni, iar limita de 2 GB ar trebui să fie suficient de mare pentru cei mai mulţi utilizatori. În plus, fişierele sunt păstrate în cadrul aplicaţiei timp de 30 de zile.

PDF Converter – Converteşte fişiere PDF în Word; Echipa din spatele software-ului Able2Extract PDF Converter a dezvoltat o aplicaţie gratuită pentru Facebook numită simplu PDF Converter. Aceasta te ajută să converteşti un fişier de tip PDF într-un document de tip Word printr-o interfaţă minimală în care trebuie doar să uplodezi fişierul PDF şi să aştepţi realizarea conversiei.

BitDefender safego scanează automat toată postările de pe Wall şi din NewsFeed şi te atenţionează atunci când unele dintre ele sunt potenţial periculoase. O facilitate interesantă este că aplicaţia te avertizează care dintre prietenii tăi au fost infectaţi şi îi poţi avertiza rapid în acest sens.

The Guardian încearcă prin aplicaţia dedicată să atragă noi cititori.

WhoDeletedMe face ca, după ce te loghezi cu datele tale de Facebook şi acorzi permisiunea unei aplicaţii numite Call Me Magician, vei primi un e-mail imediat ce unul dintre prietenii tăi foloseşte opţiunea Unfriend.
WhoDeletedMe iti spune cine ti-a dat Unfriend pe Facebook

Skype – Videochat direct pe Facebook; Facebook îţi oferă posibilitatea de a vorbi în timp real cu prietenii prin intermediul funcţiei de chat, însă dacă vrei să-i vezi poţi apela la celebra aplicaţie Skype. Aplicaţia se utilizează foarte simplu, întrucât trebuie doar să dai click pe logo-ul unei camere care apare în dreptul numelui unui prieten din căsuţa de chat. Din păcate, aplicaţia are nevoie de un plug-in pentru a putea fi utilizată, însă vestea bună este că nu ai nevoie neapărat de un cont Skype.

PiZap Photo Editor – Sharing-ul de fotografii este una dintre marile atracţii de pe Facebook, însă acestea nu pot fi editate în prealabil. Aplicaţia PiZap Photo Editor îţi permite să modifici culorile unei fotografii sau să adaugi o notă personală printr-un text amuzant amplasat într-o bulă.

Sursa: Giz.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90