EcoMoto 930×122

rcs-rds

Digi Oriunde – Aplicaţia pentru convorbiri gratuite de pe smartphone

RCS&RDS, companie care operează şi în judeţul Argeş şi în special la Piteşti, pregăteşte lansarea unei aplicaţii pentru smartphone-uri Android, iPhone şi Windows Phone care va permite convorbiri gratuite prin internet cu alţi utilizatori care folosesc aplicaţia. Botezată Digi Oriunde, aplicaţia va putea fi utilizată atât prin intermediul conexiunilor Wi-Fi, cât şi prin conexiunea 3G a operatorului tău de telefonie, indiferent că acesta este Vodafone, Orange, Cosmote sau RCS&RDS.

Conform unor informaţii furnizate pentru Ziarul Financiar, în cazul utilizării unei conexiuni 3G se va  plăti traficul de date consumat pentru efectuarea convorbirii, dacă acesta nu este inclus într-o (extra)opţiune cu trafic inclus.

 

Digi Oriunde are practic funcţionalităţi asemănătoare cu cele ale aplicaţiei Viber, una dintre cele mai populare soluţii ale momentului pentru convorbiri prin internet.

 RCS&RDS promite şi o facilitate inedită în plus: posibilitatea să apelezi orice utilizator, chiar dacă nu are instalată aplicaţia Digi Oriunde, prin intermediul contului de telefonie mobilă şi a unei conexiuni Wi-Fi. Această soluţie este ideală în cazul în care eşti în roaming, întrucât îţi permite să realizezi o convorbire cu tarif local chiar dacă eşti plecat în străinătate.

Potrivit informaţiilor din Ziarul Financiar, aplicaţia va fi lansată în următoarele două săptămâni. i, însă rămâne de văzut care va fi reacţia operatorilor de telefonie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90