NOR CURIER 930X122

iphone-4-top-new-1

Doua din trei aparate iPhone, activate in afara SUA la finalul lui 2011

Apple a dat lovitura cu iPhone, smartphone-ul care a revolutionat industria telefoniei mobile din intreaga lume. Iata ca ultimele date confirma acest succes. Astfel, doua treimi dintre iPhone-urile vandute in trimestrul 4 al anului 2011 au fost activate in afara SUA.

SUA este cea mai importanta piata de desfacere pentru Apple, indiferent de produs. In trimestrul 4, insa, lucrurile stau altfel.

63% dintre terminalele iPhone activate in trimestrul 4 2011 au ajuns in mainile unor proprietari din afara SUA, ceea ce arata ca a scazut importanta piatei americane in fata vanzarilor facute pe restul globului.

Totusi, trebuie precizat ca si vanzarile din SUA au fost in crestere, doar ca numarul activarilor din afara SUA a fost mai mare. Chiar si asa, SUA de una singura reprezinta 37% din totalul de terminale iPhone activate de catre Apple si in momentul de fata este cel mai mare client al companiei.

Pe locul doi ar urma China si apoi cateva tari din Europa insa eu unul nu cred ca in viitorul apropiat va exista vreo tara in care sa se vanda mai multe iPhone-uri decat in SUA.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3