SMART KIDS 930X122

bradley howard

ENDAVA TECH FLOW PITEȘTI

Endava, una dintre cele mai importante companii de pe piața de software și servicii IT din regiune, organizează luni, 20 noiembrie 2017, în Pitești o conferință dedicată evoluției digitale a mediului de business.

Citiți și: Endava invită comunitatea IT din Pitești la Conferința Virtuală Techflow Europe 2021

Endava Tech Flow este o inițiativă care își propune să adune în același loc profesioniștii IT și experții din industrie și să ofere o alternativă pentru oportunități de învățare prin folosirea unui format de eveniment bazat pe împărtășirea de experiențe din proiectele derulate de companie și discuții libere.

Evenimentul îi va avea ca invitați speciali pe Bradley Howard, Head of Innovation Endava, și Marius Harpau, Head of Architecture în cadrul centrului de dezvoltare Endava din București.

Programul va aborda două direcții principale: prima își propune să arate modul în care aplicațiile pot crește interacțiunea cu clienții, în timp ce a doua abordează provocările dezvoltării unor aplicații eficiente care pot fi extinse cu ușurință.

Bradley Howard este pasionat de tehnologie, inovație și implementarea strategiilor digitale în modele de business moderne. El lucrează îndeaproape cu clienții Endava, cărora le prezintă concepte inovatoare și modele noi de business.

Prezentarea lui Bradley, ”12 dintre cele mai bune practici Endava”, se axează pe strategii și instrumente pentru a crește vânzările, profitabilitatea și fidelizarea clienților, dar și pentru a maximiza rentabilitatea investiției în IT.

Bradley va oferi sfaturi și exemple practice, bazate pe o multitudine de proiecte digitale pe care Endava le-a implementat în mai multe industrii pentru a ajuta clienții să realizeze aceste obiective.

Marius Harpau are experiență în gândirea și implementarea de arhitecturi pentru aplicații destinate companiilor, în special bazându-se pe tehnologii Java, în domeniile plăților electronice, asigurărilor, mediilor digitale și logisticii.

Prezentarea lui Marius, ”Abordări pentru a îmbunătăți performanța și scalabilitatea aplicațiilor enterprise”, se va concentra asupra modelelor arhitecturale care reprezintă cele mai bune practici ale comunității IT pentru creșterea performanței și scalabilității aplicațiilor de business.

El va furniza, de asemenea, studii de caz cu privire la modul în care măsurile necorespunzătoare pentru îmbunătățirea performanțelor sau a scalabilității pot avea un efect advers asupra altor capabilități-cheie ale unui sistem software.

Conferința va avea loc luni, 20 noiembrie 2017, începând de la ora 18, la Ramada Hotel Pitești. Accesul la conferință este gratuit, în limita locurilor disponibile. Cei interesați își pot rezerva un loc accesând pagina Endava Tech Flow Pitești sau pot urmări noutățile pe pagina evenimentului de pe Facebook.

Endava este o companie de servicii IT cu peste 16 ani de experiență în colaborarea cu unele dintre cele mai importante companii din domeniile serviciilor financiar-bancare, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie, comerț și transporturi. Are peste 4.000 de angajați în locații din America de Nord și Europa de Vest și în centre de livrare din România, Moldova, Macedonia, Serbia, Bulgaria și Columbia.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3