New Profesional Consult 930 x 122

mozilla-firefox

Fara versiuni Mozilla

Dupa ce au avut probleme din cauza politicii de lansare de noi versiuni una dupa alta, cei de la Firefox revolutioneaza conceptia de versiune a browserului. Astfel, numarul versiunii care apare in meniul de Help la „About” va disparea pentru ca tocmai a fost catalogat drept bug.

Mozilla Firefox nu va mai avea un numar sau altul de versiune. Cei care scriu codul Mozilla vor scrie in acel box ca Firefox a facut update-uri in urma cu 20 de minute, iar aceasta este ultima versiune a browserului.

Asa Dotzler, oficial al Mozilla, spune ca ne indreptam catre o etapa a internetului in care nu este important ce versiune de browser ai, atata vreme cat o ai pe ultima. Acesta spune ca Mozilla si-a propus sa faca irelevant numarul versiunii browserului.

„Companiile nu au fost niciodata o piata cheie pentru Firefox”, a declarat Asa Dotzler, director in cadrul Mozilla.

Declaratia a fost facuta dupa ce mai multi IT manageri din unele companii s-au plans ca noua versiune Firefox 5 a creat anumite probleme de ordin tehnic, pentru ca firmele nu pot sa tina pasul cu ritmul de lansare a noilor versiuni Firefox. Ultima versiune a fost lansata la doar 3 luni dupa Firefox 4.

„Avem aproximativ doua milioane de downloaduri pe zi de la useri casnici”, spune Dotzler, aratand ca downloadurile companiilor sunt doar o picatura intr-un ocean, „fractiuni de fractiuni de procent din baza noastra de date”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90