930 x122 grota rece

google-drive-sdk-docs

Google Drive va suporta aplicatii de tip Third Party

In noiembrie 2010, un comentariu aferent unui cod sursa de la Google Docs releva o serie de noi caracteristici care urmau sa fie dispnibile: aplicatii de tip Third Party apps, Cloud Print si sync. Iata insa ca urmatorul Google Drive deja va suporta aplicatii Third Party iar Google va inlclude pentru dezvoltatori si o platforma SDK. In acest fel, se vor putea deschide fisiere stocate in Google Drive folosind aplicatii non-Google.

Codul sursa al documentelor Google citat mai sus a mentionat de cateva ori grupajul de litere „SDK” in legatura cu Google Drive si optiniunea „open with”.

Mai exista un mesaj interesant care sugereaza ca Google Drive va fi integrat cu Gmail: „Spuneti adio atasamentelor la mail si spuneti salut colaborarii in timp real.Doar trageti in casuta My Drive ceea ce va intereseaza pentru a avea un acces facil”.

Intr-un articol recent, Wall Street Journal scria ca GDrive „este asteptat sa fie lansat in urmatoarele saptamani sau luni si va fi gratuit pentru majoritatea consumatorilor. Google va percepe taxe doar celor care vor dori sa stocheze o cantitate mai mare de date.

Cel mai probabil, Google Drive este un upgrade al Google Docs care va oferi mai mult spatiu de stocare, aplicatii sync si posibilitati de integrare pentru companii si programatori.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90