Donaris 930 x 122

GooglePlus

Google+, prietenos cu companiile

Reteaua sociala Google+  a inceput sa devina mult mai ingaduitoare cu companiile, in conditiile in care pana acum accesul acestora era limitat. Este vorba de o noua strategie menita in principal sa contracareze miscarile concurentilor de la Facebook care s-au orientat catre companii de mai mult timp si au succes cu aceasta abordare.

Google a inceput sa accepte companiilor si brandurilor sa isi realizeze propriile pagini pe site-ul de socializare Google+, noua facilitate care poarta numele Pages, permitandu-le acestora sa interactioneze mai bine cu utilizatorii site-ului.

Organizatiilor nu li se va impune o taxa pentru folosirea facilitatii, iar Google nu va pune reclame pe aceste pagini. Astfel, gigantul internet spera sa loveasca in site-ul concurent Facebook, care permite companiilor si brandurilor sa realizeze pagini proprii punand in acelasi timp reclame pe aceste pagini.

Conform Google, pana in prezent peste 40 de milioane de persoane s-au inscris pe site-ul de socializare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90