NOR CURIER 930X122

google

Google renunta la Windows

O mare parte a celor 10.000 de angajaţii ai companiei Google sunt încurajaţi să treacă pe alte sisteme de operare, inclusiv Apple OS sau Linux. Nu se face nici o menţionare despre Chrome OS, propriul sistem de operare care ar trebui să se lanseaze în a doua jumătate a anului.

Potrivit pcworld.com, aceste măsuri sunt luate după ce gigantul american a fost atacat de către hackeri necunoscuţi, bănuiţi că provin din China. În acest moment, prima măsură a fost aceea de a interzice instalarea tuturor versiuni de sisteme de operare de la Microsoft. În atacurile asupra Google a fost folosită o gaură de securitate din Internet Explorer.

„Nu mai vrem Windows”, a declarat unul dintre angajaţi pentru Financial Times. „Este un efort pentru securitate”, a mai adăugat acesta. Personalul are acum nevoie de aprobare specială pentru a instala Windows.

(sursa: realitatea.net)

{loadposition emag}

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90