EcoMoto 930×122

htc_one_x-450x337

HTC One X – Cel mai puternic smartphone HTC

HTC a lansat duminică, 26 februarie 2012, la Mobile World Congress de la Barcelona cel mai puternic smarphone din portofoliul său de până acum. Este vorba de HTC One X care se remarcă prin ecranul de 4.7” şi platforma hardware Tegra 3 cu procesor quad-core.

 

HTC One X are un ecran Super LCD 2 cu diagonala de 4.7” şi rezoluţie 1280×720 pixeli (adică exact rezoluţie HD 720p) cu protecţie Gorilla Glass.

Construit din plastic policarbonat, smartphone-ul rulează pe platforma hardware Nvidia Tegra 3, dotată cu procesor cu patru nuclee tactate la 1.5 GHz, 1 GB de memorie RAM şi 32 GB pentru stocarea datelor. Telefonul nu beneficiază de slot pentru carduri microSD, însă HTC oferă 25 GB spaţiu de stocare gratuit prin intermediul serviciului Dropbox pentru o perioadă de doi ani.

Conectivitatea este la înălţime, cu wireless 802.11 b/g/n, 3G cu viteze de download de până la 21 Mbps, EDGE, GPRS, bluetooth, DLNA, NFC, jack de 3.5 mm şi port microUSB.

Noul HTC One X are o cameră foto de 8 MP capabilă să înregistreze clipuri video în format Full-HD 1080p, însă modulul botezat Dual Shutter permite realizarea fotografiilor simultan cu înregistrarea unui clip. În plus, camera poate fi accesată mai uşor din meniu şi permite realizarea mai rapidă a fotografiilor. Ca accesoriu suplimentar, există şi o cameră foto frontală de 1.3 MP dedicată apelurilor video.

HTC continuă şi pe acest model parteneriatul cu Beats Audio şi beneficiază de un microfon dual care are rolul de a reduce zgomotul ambiental. HTC a optat pentru un acumulator Li-Polymer cu capacitatea de 1800 mAh. Va utiliza sistemul de operare Google Android 4.0 IceCream Sandwich, personalizat de producătorul taiwanez cu interfaţa proprie HTC Sense 4.0. HTC One X reuşeşte să păstreze proporţii decente şi are o grosime de numai 9.29 mm, în timp ce greutatea ajunge la 130 de grame.

Sursa: Giz.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90