Nisan 930 x 122

marrisa_mayer

Îi este teamă că va fi acuzată de trădare!

Se teme că ar fi condamnată la închisoare pentru înaltă trădare dacă ar refuza să dea curs cererilor de date vizând utilizatori ai companiei, cereri venite de la serviciile americane de spionaj. Opune rezistenţă, însă dacă va pierde bătălia va fi nevoită să dea curs cererilor pentru că altfel va fi acuzată de trădare.

Marissa Mayer, preşedintă şi CEO Yahoo, a declarat, după cum relatează AFP, că opune rezistenţă cererilor de informaţii din partea Guvernului american, dar că în cazul în care firma pierde aceste bătălii va fi nevoită să răspundă solicitărilor.

Subliniind, totuşi, că nu poate oferi detalii suplimentare despre cererile agenţiilor de contraspionaj care vizează utilizatorii serviciului Yahoo, Marissa Mayer a afirmat: “Dacă nu cooperezi, este trădare!”.

Agenţia Naţională americană pentru Securitate (NSA) a obţinut de la aceşti giganţi ai informaticii date electronice cu privire la utilizatori, dar doar în baza unor mandate emise de tribunale.

Comdata 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066