NOR CURIER 930X122

ipad-facebook-large1

In sfarsit, Facebook pentru iPad

Multi au comparat asteparea ca Facebook sa aiba o aplicatie pe iPad cu asteptarea…lui Bigfoot. Toata lumea spunea ca se lucreaza la asa ceva, dar nu se intampla nimic. Iata insa ca aplicatia Facebook pentru iPad, indelung asteptata, este, in sfarsit, disponibila.

Dupa luni la rand de speculatii si alarme false, Facebook a anuntat ca aplicatia oficiala pentru iPad este disponibilia si poate fi descarcata gratuit de pe Apple App Store.

 

Aplicatia va fi, cu siguranta, in avantajul ambelor companii. Desi iPad este cea mai bine vanduta tableta de pe piata, unii nu sunt convinsi ca le trebuie si se orienteaza catre tablete mai ieftine si mai putin performante. Se spera ca aceasta aplicatie ii va convinge pe oameni sa aleaga iPad in defavoarea altor competitori, asa cum sunt tabletele cu sistem Android.

Pentru Facebook, aplicatia pentru iPad ii va face pe oameni sa fie si mai interesati de serviciile sale. Conform Nielsen Research, americanii isi petrec opt ore pe luna, circa 16% din timpul petrecut online, socalizand si folosind aplicatii mobile.

Facebook a subliniat ca fotografiile si aplicatiile video vor putea fi vazute full-screen. Clientii vor putea, de asemenea, sa faca fotografii si clipuri video cu iPad-ul si sa le puna direct in Facebook News. Gaming si Facebook Chat fac parte, de asemenea, din noua aplicatie.

Traducere din New York Times

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3