930×122 CAPRA 5

    ipad-2-official-3

    iPad 3, in martie

    Apple se pregateste de lansarea iPad 3 in luna martie, in conditiile in care fabricile partenere Apple din Asia lucreaza si produc in serie tableta iPad 3 care va avea mai multe caracteristici noi, spre deosebire de tabletele deja lansate pe piata. Tableta iPad 3 a Apple va avea ecran high-definition (HD), un procesor cu patru nuclee mult mai rapid decat cel de pe iPad 2, si conexiune LTE, urmatoarea generatie a comunicatiilor wireless, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situatiei, scrie Bloomberg.

    Reprezentantii Apple spera ca iPad sa-si mentina pozitia dominanta pe o piata tot mai aglomerata. Debutul din 2010 a stabilit un nou trend pe piata gadget-urilor mobile si a devenit o a doua sursa de venit pentru Apple.

    iPad a inregistrat, in total, vanzari de peste 40 de milioane de unitati pana in prezent, care au generat venituri estimate la cel putin 25 miliarde de dolari.

    Succesul produsului a determinat numerosi rivali sa lanseze tablete concurente, cele mai de succes modele venind de la Samsung si Amazon.com, bazate pe platforma software Android a Google. mai mult

    Prima imagine a noului iPad 3 a fost prezentata de portalul iLounge. Imaginea ar fi surprinsa la Consumer Electronic Show in care se afla noul iPad 3, gadget care ar urma sa fie lansat, cel mai probabil, pe 24 februarie, de ziua lui Steve Jobs.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3