930 x122 grota rece

euro-2012-01

Jocuri şi aplicaţii pentru EURO 2012

EURO 2012 este aşteptat cu mare nerăbdare de fanii fotbalului din Europa şi nu numai. Pe de altă parte, pasionaţii de jocuri au şi ei motive de bucurie legate de acest eveniment. Industria jocurilor şi cea a aplicaţiilor mobile profită la maxim de popularitatea competiţiei, astfel că posesorii de calculatoare şi smartphone-uri vor avea la dispoziţie o serie întreagă de metode pentru a se relaxa şi a fi la curent cu toate informaţiile despre turneul care va începe în 8 iunie.

Dacă la ediţia precedentă din urmă cu patru ani opţiunile fanilor nu erau la fel de numeroase, acum există suficiente instrumente, întrucât pe lângă jocul oficial pentru PC şi console există numeroase aplicaţii cu informaţii, ştiri, clasamente şi chiar ghiduri de călătorie în Polonia şi Ucraina, gazdele competiţiei.

 

EURO 2012 – Jocul oficial EA Sports
În mod tradiţional, EA Sports lansa câte un joc oficial pentru EURO la fiecare ediţie, însă în acest an a decis să-l ofere sub formă de add-on pentru FIFA 12. Astfel, poţi trăi o experienţă virtuală la EURO 2012 doar dacă ai deja FIFA 12 şi descarci add-on-ul pentru PC, XBOX 360 sau PlayStation 3 pentru 20 USD (~70 lei).

EURO 2012: Travel Assistant
În cazul în care vrei să vezi pe viu unele meciuri de la EURO 2012, această aplicaţie te va ajuta să te cazezi la hoteluri din Polonia şi Ucraina şi îţi poate găsi inclusiv pachete complete de călătorie. În plus, ai parte de informaţii în timp real despre turneu, plus toate detaliile despre stadioane şi modul în care poţi ajunge în tribune. Disponibilă pentru iOS.

EURO 2012 Match Schedule

Dacă eşti în căutarea unei aplicaţii simple care să-ţi ofere doar rezultate şi traseul echipelor spre finală, ai ajuns la locul potrivit. EURO 2012 Match Schedule se rezumă la prezentarea meciurilor pe grupe, pe zile sau în funcţie de stadion şi îţi spune şi modul în care se vor încrucişa echipele în fazele superioare. Disponibilă pentru Android.

Total Euro 2012

Una dintre cele mai bune şi complete aplicaţii este Total EURO 2012. Pe lângă informaţiile esenţiale precum rezultate şi clasamente, aplicaţia îţi oferă avancronici ale fiecărui meci pe baza rezultatelor directe dintre echipe, statistici detaliate pentru fiecare jucător, informaţii în timp real despre meciuri şi notificări pentru anumite evenimente petrecute în timpul meciurilor.
Aplicaţia costă 3 USD, însă suma este una acceptabilă pentru un fan care vrea să ştie permanent situaţia fiecărui meci. Disponibilă pentru iOS (2.99 USD sau ~10.5 lei).

Sursa: Giz.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3