Donaris 930 x 122

Sony OLED Notebook

Laptop-ul care se pliaza ca o foaie de hartie!

A fost inventat laptopul flexibil care se pliaza. Rolltop este un concept dezvoltat de Orkin Design, care se poate rula precum un ziar, multumita display-ului OLED flexibil cu touchscreen. Cand este folosit ca un laptop obisnuit, display-ul masoara 13 inch, dar dacă ecranul este utilizat in intregime pentru redarea imaginilor diagonala se mareste la 17 inch. Interesant este că totul, inclusiv cablul de alimentare este integrat în acest gadget. Pana cand conceptul va fi pus in practica, cei care cară zilnic gentile grele cu laptop-uri nu pot decat să viseze la un Rolltop care cantareste cat un mini netbook.
Ceea ce se vede in video-ul de mai jos nu este chiar o utopie. Sony chiar a construit un astfel de laptop, pe care l-a si prezentat la inceputul acestei luni in cadrul expozitiei CEATEC 2009 – prototip care utilizeaza de asemenea, tehnologia ecranelor flexible OLED.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3