Donaris 930 x 122

burton_mix_master2

Manusi pentru controlul sistemelor iOS

Tehnologia avanseaza intr-un ritm uneori abrupt, uneori surprinzator de rapid pentru toata lumea, alteori intr-un mod neasteptat. O inventie de ultima ora are darul de a-i incanta pe pasionatii de dispozitive pe baza sistemului iOS, asa cum sunt iPhone-urile sau iPod-urile. Este vorba de niste manusi cat se poate de speciale!

Imangineaza-ti ca e mijlocul iernii, iar frigul este patrunzator. Zapada cade tacut in jurul tau peste tot. Esti innebunit, caci ai vrea sa asculti muzica, dar nu iti vine sa scoti iPhone-ul tau sau iPodul. Pana la urma, pipai buzunarul sau bagajul numai sa simti ca ai la tine dispozitivul, fara sa il poti folosi cand e ger.

Ce poti face? Sa iti continui calatoria muta, asurzitor de linistita in iarna, sau sa apelezi la o ultima inventie menita sa te ajute tocmai in astfel de situatii? Pentru ca, da, s-au inventat niste manusi speciale pentru iPhone si iPod. Vei putea folosi aceste dispozitive fara sa te expui riscului de a-ti degera degelete.

Sunt manusile create de firma Burton. Se numesc Mix Master Gloves si ajuta la controlul wirelessl al echipamentelor electronice cu sistem iOS.

O pereche de astfel de manusi costa 160 de dolari, dar unii zic ca merita. Mai ales ca pot fi folosite si in masina, si acasa. Sistemul a fost facut public recent iar manusile au intrat deja in comert.

Traducere din Redferret

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3