New Profesional Consult 930 x 122

Kinect

Microsoft a lansat Kinect, versiunea pentru Windows

Microsoft a lansat  pe piață accesoriul Kinect pentru PC-urile și laptop-urile care rulează pe o platformă Windows. Dispozitivul, deja disponibil pentru Xbox, a fost lansat în versiunea pentru Windows. Cu ajutorul acestui dispozitiv utilizatorul va putea controla PC-ul sau laptop-ul prin gesturi și comenzi vocale.

De asemenea, prin intermediul tehnologiei “near mode” utilizatorul poate face acest lucru de la o distanță de 40 de cm.

Kinect pentru Windows este dotat și cu o tehnologie “skeletal tracking” îmbunătățită, ceea ce îi permite să facă diferența între utilizatori. De asemenea, acest model vine cu funcții audio și de recunoaștere vocală îmbunătățite. Asfel, Kinect captează mai bine vocea utilizatorului și poate elimina zgomotele de fundal.

Acest accesoriu este compatibil cu sistemele de operare Windows 7 și Windows 8 Developer Preview. De asemenea, cerințele de sistem pentru Kinect sunt următoarele: procesor dual core care să funcționeze la o frecvență de minim 2.66 GHz și o memorie de 2 GB RAM.

Momentan, Kinect pentru Windows este disponibil doar în Statele Unite ale Americii. Încă nu se știe când va ajunge acest dispozitiv și în România.

Pretul este ceva mai ridicat pentru Kinect pentru Windows decât cel pentru Xbox. Astfel, dacă varianta pentru Xbox poate fi achiziționată pentru prețul de aproximativ 600 RON, versiunea pentru Windows va costa circa 1100 RON. Prețul poate să scadă la aproximativ 700 RON pentru acei clienți care pot dovedi că achiziționează produsul în scopuri educaționale. Acest accesoriu este disponibil pe Amazon.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90