930×122 CAPRA 5

    microsoft-courier-1

    Microsoft pregateste rivalul iPad

    Microsoft, cel mai mare producator de software din lume, pregateste lansarea unui tablet PC, numit Couriei, care are doua ecrane, scrie The Telegraph. Cotidianul britanic scrie ca aceasta este incercarea gigantului american de a face concurenta Apple, companie care dezvolta telefoanele iPhone, care va lansa in magazine la inceputul lui aprilie tablet PC-ul iPad. Dispozitivul Microsoft are doua ecrane multitouch si seamana cu o carte deschisa. Este mai subtire de un inchi (2,54 cm) si are dimensiuni de 5×7 inchi (12,7×17,7 cm).
    Dispozitivul va avea o camera web incorporata si va functiona si ca un e-reader. De asemenea, Dell, unul dintre cei mai mari producatori de PC-uri din lume, pregateste tablet PC-ul Mini 5, care va avea aplicatii de la Kindle, e-readerul dezvoltat de Amazon.

    sursa:zf.ro

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3