Donaris 930 x 122

lanseaza

MOTOROLA LANSEAZĂ CEASUL MOTO 360!

Pe lângă schimbarea de proprietar, Motorola face şi treabă în ultima vreme. Iar acum, sub conducerea Lenovo, după ce modelul low end Moto E a primit undă verde ni se pregăteşte şi un ceas inteligent. Acesta se va numi Moto 360 şi va ajunge în magazine undeva în cursul lunii iulie.

Citiți și: MOTOROLA A LANSAT A DOUA GENERAŢIE DE MOTO E

Moto 360 se va încărca cel mai probabil wireless, prin inducţie magnetică, pentru că nu este prevăzut cu niciun port, iar utilizatorul îi va putea schimba cureaua după bunul său plac, având de ales între modele metalice şi modele din plastic sau piele. Ecranul va fi probabil un OLED, protejat de sticlă de safir. Va prelua comenzi vocale şi va afişa aproape orice informatie.

Deocamdată Motorola nu a oferit foarte multe amănunte despre ceas, însă ceea ce se ştie cu exactitate este că va avea preţul de 250 de dolari. (Sursă şi foto: arenaIT)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3