Donaris 930 x 122

apple_logo

Noi produse de la Apple

Fanii produselor Apple au acum un nou orizont de aşteptare. Şi asta deoarece Apple va lansa luna viitoare o nouă tabletă, iar în luna august iPhone 5S, potrivit lui Rene Ritchie, de la iMore.

Rene Ritchie este unul dintre jurnaliştii care au nimerit, de cele mai multe ori, planurile americanilor de la Apple. El este cel care a scris primul despre iPad Mini şi despre designul său, cu mult înainte ca Apple să lanseze produsul.

Acesta scrie acum că Apple va lansa o nouă tabletă în luna aprilie. Tot în aprilie, americanii vor prezenta şi  o nouă generaţie a tabletei iPad Mini.

În ceea ce priveşte următorul smartphone, Ritchie precizează că acesta va fi lansat în luna august, iar designul nu va fi modificat radical faţă de generaţia actuală.

Compania Apple a consemnat cel mai puternic recul din istorie, de peste 265 de miliarde de dolari în mai puțin de 6 luni. Practic, de la vârful din 19 septembrie anul trecut, de 705 dolari/acțiune, Apple a pierdut până ieri 40% din valoare, până la 420 de dolari, minimul ultimelor 13 luni. La acest nivel, capitalizarea companiei a ajuns la 394,5 miliarde de dolari, cea mai mică din 13 ianuarie 2012 încoace.

Samsung, principalul rival al Apple, va lansa noul smartphone din gama Galaxy pe 14 martie, la New York.

Sursa: Capital

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3