930 x122 grota rece

ipod-touch

Noile generaţii de iPod

Apple a lansat noile generaţii de iPod Touch şi iPod nano cu îmbunătăţiri semnificative comparativ cu modele precedente. Noul iPhone 5 a fost vedeta serii la evenimentul Apple, însă producătorul american nu a neglijat şi gama de playere iPod care a scris istorie la începutul anilor 2000. Cea mai importantă noutate în această gamă este fără îndoială iPod Touch, care utilizează un ecran Retina Display cu diagonala de 4” şi format 16:9, identic cu cel de pe iPhone 5. Acesta a fost însă împachetat într-o carcasă cu grosimea de numai 6.1 şi cântăreşte 88 de grame.

Una dintre cele mai bune veşti este însă îmbunătăţirea semnificativă a autonomiei până la 40 de ore, astfel că acum poţi asculta muzică aproape două zile în continuu fără să fie nevoie să încarci acumulatorul.

A doua veste interesantă din punct de vedere muzical este introducerea noilor căşti proprietare botezate EarPods, despre care Apple susţine că oferă o calitate mai bună a sunetului şi o mai bună protecţie împotriva apei şi a transpiraţiei.

Din punct de vedere hardware, noul iPod Touch utilizează procesorul A5 din iPhone 4, iar camera foto de 5 MP poartă numele iSight, la fel ca iPhone 5, în timp ce camera frontală permite convorbiri video prin FaceTime în format HD 720p.

Conectivitatea este asigurată de conexiunea Wi-Fi 802.11 a/b/g/n şi există suport şi pentru Bluetooth 4.0, iar asistentul vocal Siri a fost implementat şi pe acest gadget.

Noul iPod Touch primeşte precomenzi din 14 septembrie şi va fi disponibil începând din luna octombrie într-o varietate de şase culori, la tradiţionalele alb şi negru adăugându-se în premieră versiunile pe albastru, galben, roz, argintiu şi aşa-numita culoare slate.

Preţurile de comercializare vor fi de 299 USD (1.300 – 1.500 lei) pentru versiunea de 32 GB sau 399 USD (1.800 – 2.000 lei) pentru versiunea de 64 GB.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90