EcoMoto 930×122

sparrow-iphone-1

Noua aplicatie Sparrow pentru iPhone, disponibila

Recent a fost lansat programul Sparrow pentru iPhone. Multi spun ca asta inseamna ca cei care detin un iPhone sunt doar la o atingere distanta de… perfectiune din punct de vedere al gestionarii mail-urilor. Programul se gaseste deja in App Store si este accesibil ca pret.

Sparrow (vrabie, in engleza) si-a facut un nume gratie prezentei pe sistemele Mac, iar acum se pregateste sa „orneze” un alt produs important al Apple. Este vorba de editia indelung asteptata pentru iOS, pentru iPhone, mai exact.

Aplicatia se afla deja in App Store si costa 2,99 dolari. Este vorba de un program care integreaza un sistem de navigare inedit, o tesatura unica de sisteme si suport IMAP complet. Altfel spus, Gmail, Google Apps, iCloud, Yahoo, AOL si adrese de email de tip custom email addresses pot fi acum folosite aici, dar nu exista inca suport pentru notificari de tip POP sau Push.

Cei mai multi dintre utilizatori vor aprecia Inbox-ul unificat, optiunea direct-attachment feature si multe alte detalii care vor oferi o experienta grozava.

Traducere iTunes Store

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3