pizzeria sapori  930 122

ASUS

Noul monitor Asus VG 278H 3D

ASUS va lansa pe piața din România cel mai nou model de monitor 3D.  Lansarea LED ASUS VG278H 3D a fost anunțată încă de la jumătatea lunii octombrie și va ajunge în magazinele de la noi spre sfârșitul lunii decembrie a anului 2011. LED ASUS VG278H 3D aduce câteva lucruri care vor face acest dispozitiv cadoul ideal pentru amatorii de tehnologie.

Dispozitivul este compatibil cu ochelarii NVDIA 3D Vision 2. Noii ochelari sunt dotați cu un vizor care are rolul de a bloca lumina, având lentile cu 20% mai mari decât modelul anterior.

Noul monitor este unul super-luminos, fiind dotat cu tehnologia NVIDIA 3D Lightboost. Această tehnologie va permite dispozitivului să redea imagini de două ori mai luminoase și cu o calitate vizibil mai bună decât alte monitoare 3D disponibile pe piață.

Modelul are o diagonală de 27 de inch și este foarte versatil. ASUS VG278H permite o mai bună ajustare a poziției – permite modificări în ceea ce privește înălțimea, rotirea și înclinarea. De asemenea, modelul are încorporată tehnologia NVIDIA 3D Vision, cu unghi ajustabil. Astfel, emițătorul 3D Vision urmărește ochelarii activi, optimizând semnalul de recepție.

Un alt lucru pe care îl aduce noul ASUS VG278H este tehnologia Advanced Dual-Side LCD Driving care permite reducerea timpilor de încărcare ai LCD-ului, eliminând efectul “ghost”.

Modelul este compatibil cu mai multe surse 3D. Permite vizionare de filme pe Blu-ray, conexiunea pentru jocurile de pe console poate fi făcută prin HDMI 1.4, conexiunea la PC se poate realiza prin Dual-link DVI-D și D-sub. Pretul va fi de circa 2.600 de lei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90