EcoMoto 930×122

panasonic.viera.tv

Panasonic Smart Viera in Romania

Panasonic a prezentat si in Romania noua gama de televizoare LCD si Plasma Smart Viera. Anul acesta compania a depus eforturi considerabile pentru a-si face produsele mai atragatoare in fata publicului larg. Noul televizor are rame foarte inguste, un profil foarte subtire si finisaje din aluminiu periat.

Smart Viera este modalitatea Panasonic de a ne spune ca avem de-a face cu Smart TV-uri, adica televizoare care ruleaza aplicatii, nu doar afiseaza posturi TV. In cazul Panasonic, televizorul trebuie conectat la Internet, deoarece aplicatiile se incarca direct de pe serverele Panasonic. Nu avem asadar nevoie sa instalam aplicatiile respective, sau sa le actualizam, deoarece procesul are loc automat.

 

Panasonic a apelat la un procesor dual core dezvoltat in laboratoarele proprii, care permite multitaskingul pe televizor intr-un mod similar cu ce suntem obisnuiti de la calculatorul de acasa. Nu va asteptati insa la aceeasi flexibilitate sau viteza de rulare. Cand alegeti un televizor Panasonic, aveti grija sa aiba functia Viera Connect, pentru a beneficia de functiile descrise mai sus.

Unele din modelele Smart Viera din noua gama sunt compatibile cu tehnologia 3D (pasiva sau activa, in functie de model), existand chiar si functia de coversie automata din 2D in 3D. Dar daca vreti calitate 3D, trebuie sa recurgeti la continut dezvoltat special pentru 3D.

O alta noutate o reprezinta functia Swipe and Share, care functioneaza cu un telefon/tableta cu iOS sau Android. Instalati aplicatia Viera Remote App si puteti controla televizorul din telefon sau tableta. Puteti chiar incarca site-urile pe care le aveti deschise pe telefon sau afisa imagini si clipuri direct pe televizor cu un simplu gest dinspre centrul ecranului spre exterior.

Toate componentele sunt fabricate exclusiv in Japonia, asamblarea produselor avand loc in Europa. Si tehnologia Panasonic este chiar impresionanta: Plasmele au o durata de viata acum de 100.000 de ore, adica peste 11 ani, iar modelele LCD/LED consuma cu 25% mai putina energie decat generatia anterioara.

Modelele din noua gama variaza ca pret intre 1800-15.000 RON, diagonalele variind intre 32 inch (81 cm) si 55 inch (140cm).

Sursa: Giz.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3