930×122 POSADA 5

apple_tv1

Peste 1.000.000 de Apple TV vandute

Cand au lansat prima oara in 2007, Apple TV, compania lui Steve Jobs nu s-a asteptat la mari vanzari. In 3 ani de zile au vandut un numar relativ mic de unitati. Mai apoi, in septembrie, compania a lansat un nou model, mult mai mic, fara hard-disk, dar care avea un singur scop – sa iti aduca filmele, pozele, muzica, youtube-ul wireless pe televizorul HD – si toate astea la un pret incredibil de mic (cel putin pentru americani) – 99$.

Din septembrie pana in Craciun, Apple a vandut peste 1.000.000 de unitati. Cifra a fost peste asteptarile companiei, pentru ca in multe tari, device-ul nici nu a ajuns in mod oficial din cauza stocului limitat – bineinteles, ca nici in Romania. Dealtfel, reprezentatntul oficial al lui Apple in Romania (APCOM) inca nu distribuie oficial nici iPad-ul, bine ca exista emag, okazii.ro sau prieteni afara.

Care e poanta cu Apple TV?

Nu numai ca poti reda filme sau poze din calculatorul tau wireless direct in televizor, prin iTunes desigur, dar poti reda filme, poze si muzica din iPhone sau iPad, fara sa o mai treci prin calculator.

Daca ati locui in Statele Unite, ati avea parte si de servicii de streaming filme online, precum Netflix sau iTunes Store, dar cum stati in Romania va trebui sa va multumiti cu torentele sau p2p-urile, cel putin sunt gratis.

apple_tv2

Hdmi, conexiune optica si retea

555×222  MAIA
570 X 90 POSADA 3