New Profesional Consult 930 x 122

apple_logo

Peste 25 de miliarde de aplicaţii, descărcate din Apple App Store

Apple, cea mai valoroasă companie din lume, a anunţat că a trecut pragul de 25 de miliarde de aplicaţii descărcate din magazinul virtual App Store. Apple este cel mai important jucator mondial pe piata de tablete şi smartphone, iar pe 7 martie 2012 este aşteptată apariţia unui nou produs care, ca şi precedentele, este aşteptat cu mare interes de fanii din toată lumea. Apple va recompensa persoana care a descărcat aplicaţia cu numărul 25 de miliarde cu un cupon în valoare de 10.000 de dolari.

App Store este un magazin virtual deschis în 2008, care a cunoscut un succes incredibil. A crescut vertiginos de la an la an, la începutul lui 2011 fiind descărcată aplicația cu numărul 10 miliarde, iar în vară ajunsese deja la 15 miliarde.

Tot mai multe companii încearcă acum să imite succesul gigantului Apple, deschizându-și propriile magazine virtuale de aplicații

Apple va lansa săptămâna viitoare tableta iPad 3.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90