NOR CURIER 930X122

facebook_imagine

Made in China! Poate detrona Facebook!

După creşterea impresionantă de circa 80% din ultimele două luni, Facebook, cea mai mare reţea de socializare din lume, poate avea concurenţă în materie de capitalizare. Cine ar fi crezut!

O companie din domeniul social-media este la un pas să detroneze Facebook de pe poziţia de cea mai valoroasă companie de social-media din lume, scrie Capital.ro. Probabil că încă nici nu aţi auzit de compania respectivă! Este vorba de Tencent, o companie din China listată pe bursa din Hong Kong. Aceasta operează aplicaţia de messagerie WeChat de pe majoritatea telefoanelor inteligente din China.

Tencent este foarte aproape să detroneze Facebook, a cărei valoare de piaţă a coborât la 103,5 miliarde de dolari. Compania din China a atins săptămâna aceasta o valoare de piaţă de peste 100 de miliarde de dolari, lucru care a atras după sine prăbuşirea pe Wall Street a acţiunilor Facebook cu mai mult de 4%!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3