Posada 930 x 122

facebook_imagine

Made in China! Poate detrona Facebook!

După creşterea impresionantă de circa 80% din ultimele două luni, Facebook, cea mai mare reţea de socializare din lume, poate avea concurenţă în materie de capitalizare. Cine ar fi crezut!

O companie din domeniul social-media este la un pas să detroneze Facebook de pe poziţia de cea mai valoroasă companie de social-media din lume, scrie Capital.ro. Probabil că încă nici nu aţi auzit de compania respectivă! Este vorba de Tencent, o companie din China listată pe bursa din Hong Kong. Aceasta operează aplicaţia de messagerie WeChat de pe majoritatea telefoanelor inteligente din China.

Tencent este foarte aproape să detroneze Facebook, a cărei valoare de piaţă a coborât la 103,5 miliarde de dolari. Compania din China a atins săptămâna aceasta o valoare de piaţă de peste 100 de miliarde de dolari, lucru care a atras după sine prăbuşirea pe Wall Street a acţiunilor Facebook cu mai mult de 4%!

Jupiter 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066