930 x122 grota rece

CES-2012

Premiile CES 2012. Galerie foto!

La finalul show-ului tehnologic CES 2012 care a avut loc in Las Vegas (SUA), 10 produse au obtinut titlul de Best of CES 2012 Award Winners. Cele mai interesante produse, care au si castigat premiile acestui important targ, vor ajunge in curand si in Romania. Mai jos aflati care sunt acestea. VEZI SI GALERIE FOTO!

LG-55em9600-oled-tv

LG-55em9600-oled-tv

Categoria TV: LG 55EM9600 OLED
Primul TV OLED cu diagonala de 55-inch. Producatorul LG spune ca, pana in 2016, televizoarele cu ecran OLED (organic light-emitting diode) vor costa la fel ca un televizor LCD. Compania va lansa primul televizor OLED 55EM9600 de 55-inch pe piata americana in cursul acestui an.

 

Asus-Memo-370T

Asus-Memo-370T

Categoria Tablete: Asus Memo 370T
Tableta celor de la Nvidia si Asus a fost prezentata ca fiind un produs revolutionar care ar putea schimba totul. Tableta quad-core, cu sistem Android 4.0 dovedeste ca performanta poate costa mai putin. In ciuda pretului redus (250 dolari), comprimata vine cu 1GB de RAM, 16GB spatiu de stocare, o camera de 8 megapixeli, iesire HDMI, si un ecran cu rezolutie 1,280 x800 IPS.

Networking: D-Link Amplifi HD Media Router 3000
Router-ul Amplifi D-Link HD Media Router 3000 este primul pe piata care accepta conexiune USB 3.0.

Software & aplicatii: BlueStacks pentru Windows 8
Pentru Windows 8, BlueStacks ar putea fi o lovitura grea, deoarece programul aduce tot setul de aplicatii Android OS pe computerele care au preinstalat sistemul de operare de la Microsoft. Prin urmare, atunci cand utilizatorul va lansa Windows 8, mai mult de 400.000 de aplicatii Android vor fi la indemana acestuia pe propriul PC.

HP_ENVY_14_Spectre

HP ENVY Spectre

PC: HP Envy 14 Spectre
HP a anuntat recent lansarea lui Spectre, laptopul cu cea mai mare suprafata de sticla vazut vreodata. Produsul este cel mai elegant dintre ultrabook-urile premium lansate la CES.

Simple.TV

Simple TV

Home Theater: Simple TV
Simple.TV permite accesul la programele TV, fie direct sau stocate pe un hard-disk conectat, de pe o serie de dispozitive din reteaua de acasa.

Emergening Tech: MakerBot Replicator
“Imprimanta” care poate imprima 3D  pe diferite obiecte in doua culori diferite.

Telefoane mobile: Nokia Lumia 900
Nokia a reusit dupa ani de “pauza” sa intre in lumea buna a smarthpone-urilor cu aparatul Lumia 900. Telefonul ruleaza Windows Phone, are un ecran de 4,3 inci AMOLED si doua camere.

Car Tech: QNX Car 2 mobile apps platform
QNX ne prezinta viziunea sa asupra viitorului tehnologiilor de la bordul masinilor. Printre acestea: tehnologia NFC pentru conectarea instantaneu prin Bluetooth la un smartphone.

fujifilm-x-pro-1

fujifilm x pro-1

Camere: Fujifilm X-Pro1
Fujifilm sustine reputati companiei oferind o noua camera de calitate – X-Pro 1. Acesta este primul model lipsit de oglinzi. Destinata profesionistilor, camera incorporeaza mai multe inovatii, printre care un senzor nou, viewfinder hibrid, toate intr-un design retro elegant.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90