930×122 CAPRA 5

ipad_3

Preţurile noului iPad 3 în România

Noul iPad va apărea în România în 23 martie, însă magazinele de comerţ electronic din România au început să accepte deja precomenzi. Noua creaţie a celor de la Apple vine la o săptămână după lansarea în magazinele din Statele Unite şi din alte nouă ţări.

Conform Giz.ro, stocul rezervat pentru precomenzile din Statele Unite a fost deja epuizat, comenzile online vor fi onorate abia peste trei săptămâni, iar analiştii anticipează vânzări de 65 milioane de tablete Apple pentru anul 2012.

Conform aceleiaşi surse, în România preţurile pentru versiunea de bază (16 GB, Wi-Fi) ar trebui să plece de la aproximativ 2.200 RON (echivalentul a 500 EUR). Preţurile pot ajunge şi la peste 3.500 de lei, în funcţie de variantă.

Totuşi, cele mai multe magazine încearcă să profite de disponibilitatea redusă a unui produs Apple şi solicită un preţ mai mare decât cel normal, cel puţin în perioada imediat următoare lansării.

Noul iPad beneficiază de un ecran Retina Display de 9.7” cu rezoluţie 2048×1536 pixeli, procesor dual-core A5X la 1 GHz cu grafică quad-core, 1 GB memorie RAM, 16/32/64 GB de memorie internă, conectivitate Wi-Fi şi 3G (versiunea 4G este disponibilă doar în Statele Unite) şi cameră foto de 5 MP cu înregistrare video Full-HD.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3