930 x122 grota rece

samsung_cameraaa

Prima cameră foto cu smartphone integrat!

La mai puţin de un an de când Samsung a lansat Galaxy Camera, camera foto cu sistem de operare Android şi care dispune (în funcţie de versiune) şi de conexiune 3G pentru date, coreenii au venit cu Galaxy S4 zoom. Aceasta este cea de a treia versiune a terminalului de top, care acum e special proiectată pentru a permite realizarea unor fotografii de calitate cât mai bună.

Combinând zoom-ul optic 10x, senzorul 16 Mega Pixel CMOS, OIS şi blitz-ul Xenon cu cea mai recentă tehnologie Samsung GALAXY S4, GALAXY S4 zoom stabileşte noi standarde pentru captarea unor fotografii perfecte cu telefonul mobil.

Puteţi face totul, fără să rataţi ceva, datorită revoluţionarului Zoom Ring, un mod simplu şi intuitiv de a accesa caracteristicile cheie ale GALAXY S4 zoom. Când vă aflaţi în mijlocul unui apel telefonic şi veţi vedea ceva ce trebuie neapărat împărtăşit, o răsucire rapidă a Zoom Ring va activa funcţia In-Call Photo Share, permiţându-vă să fotografiaţi şi să distribuiţi o imagine direct prin MMS către orice persoană cu care vorbiţi.

Pentru o navigare uşoară a camerei, Zoom Ring poate fi folosit pentru a activa Quick Launch şi funcţii Shortcut, oferindu-vă acces la mai multe moduri de aparat de fotografiat, inclusiv Auto, Gallery şi Smart Mode, cu o simplă mişcare a mâinii.

Caracteristicile moştenite de GALAXY S4 zoom de la Galaxy S4 sunt evidente, de la designul său elegant şi stilat la interfaţa sa intuitivă. GALAXY S4 zoom rulează Android Jelly Bean 4.2 şi are multe dintre aceleaşi caracteristici ca şi GALAXY S4, inclusiv TouchWiz.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3