930 x122 grota rece

toyota_prius_C

Prius C de la Toyota

Toyota a decis ca la editia din 2012 a traditionalei manifestari Tokyo Motor Show sa prezinte ultimul sau produs in materie de masini hibride. Este vorba de Prius C, un concept care aduce cu el si cea mai mare economie pentru un autovehicul special conceput pentru oras. Un alt concept ce va fi lansat la anul este FCV-R.

Unul din marile adevaruri cand vine vorba de masini este acela ca viitoarele modele de autovehicule te vor face cu siguranta sa regreti ca ti-ai luat masina pe care ti-ai luat-o. Altfel spus, ti-ai dori sa ai ceea ce e mai nou. Acest sentiment il veti avea, probabil, si dupa ce veti face cunostinta cu Toyota Prius C.

Acest model va fi mai mic decat cele din actuala serie Prius si se va numi Prius C sau „Aqua”. Modelul face cativa pasi indrazneti in viitor, cupland modulul hibrid la un motor de 1,5 litri. Conform celor de la Toyota, aceasta combinatie va duce la o economie de peste un galon la 50 de mile in oras, cea mai mare intalnita la toate masinile de tip non-plug-in.

Toyota vrea sa lanseze si conceptul FCV, o masina care functioneaza pe baza de celula alimentata de hidrogen. Are patru locuri si spatiu pentru bagaje iar intrarea in fabricatie este programata pentru anul 2015. Modelul FT-EV III va prefata, de asemenea, un model electric ce va fi lansat de Toyota.

Traducere comunicat oficial Toyota

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90