930 x122 grota rece

rcs-rds

RCS&RDS vine cu smartphone-uri subvenţionate

Compania RCS&RDS, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală telecom care deţine o importantă cotă de piaţă şi în Argeş, are o strategie agresivă nouă care vizează şi introducerea în ofertă a unor smartphone-uri subvenţionate. În acest fel, RCS&RDS va crea o concurenţă puternică operatorilor de telecom din Argeş şi nu numai, având în vedere numărul mare de clienţi pe care deja îi are.

„Suntem în discuţii pentru a lansa oferte cu smartphone-uri la preţuri mai mici, finanţate de compania noastră. Smartphone-urile vor fi livrate de companii ca Huawei, Nokia sau Samsung – avem încă discuţii pe acest subiect. Telefoanele vor putea fi achiziţionate şi în rate împreună cu serviciile noastre. Vom face schimbări şi în casierii”, a declarat Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al operatorului, pentru Ziarul Financiar.

„Ţinta noastră este ca un număr cât mai mare de utilizatori să folosească serviciile de date”, a adăugat el.

Aceasta ar fi una dintre cele mai mari schim­bări din strategia RCS& RDS, în condiţiile în care în prezent operatorul con­trolat de omul de afaceri Zoltan Teszari din Oradea este singurul de pe piaţă care nu oferă o varietate de telefoane la preţuri mai mici pentru clienţii care fac abonamente.

RCS&RDS este cel mai mare jucător de pe piaţa de internet fix şi servicii de cablu şi satelit TV, şi numărul doi pe telefonie fixă. Grupul oferă servicii şi în străinătate, şi a avut anul trecut venituri estimate la mai mult de 800 milioane de dolari.

Sursa: Ziarul Financiar

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90