930 x122 grota rece

samsung

Samsung a lansat o nouă tabletă

Samsung, cel mai important concurent al Apple, a lansat o nouă tabletă. Grupul sud-coreean a lansat astăzi, la Congresul Mondial de mobile de la Barcelona, Samsung Galaxy Note 8.0, o tableta de 8 inchi, cu procesor quad–core de 1,6 GHz, sistem de operare Android 4.1.2 (Jellybean), cameră foto principală de 5 Megapixeli şi una secundară de 1,3 MP.

Tableta va fi disponibilă la nivel global începând cu cel de-al doilea trimestru al anului în 3 variante, Wi-Fi, 3G şi LTE (reţea 4G), şi 2 modele, unul cu memorie internă de 16GB şi celălalt cu o memorie de 32GB. Preţul nu a fost încă dezvăluit.

Prin Galaxy Note 8.0, Samsung se repoziţionează ca jucător  pe piaţa tabletelor de dimensiuni medii, devenind un competitor important pentru iPad Mini şi Nexus 7. Galaxy Note8.0 nu este prima tabletă cu dimensiuni medii a companiei. În 2010, Samsung  a fost printre primii jucători de pe piaţă care a lansat o tabletă cu ecran de 7 inci, Galaxy Tab. Cu toate acestea, Galaxy Tab niciodată nu s-a bucurat de popularitatea pe care a avut-o Galaxy Note.

Compania Samsung dispune acum  de dispozitive cu ecran de 7, 8.9, 10.1 inci şi de diferite modele: Galaxy Tab, Galaxy Tab Plus, Galaxy Note. Tableta Galaxy Note 10.1 s-a diferenţiat de toate celelalte tablete cu sistem de operare Android. Galaxy Note 8.0 vine cu un conţinut pre-instalat, precum serviciul Chat-On, ce oferă mesagerie instant şi chat în grup în formate multiple – imagini, video, voce și contacte.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90