New Profesional Consult 930 x 122

calculator_virus

Se închide unul dintre cele mai mari site-uri de torrente!

Săptămâna aceasta, unul dintre cele mai populare site-uri de torrente din lume se va închide. Mai exact, site-ul IsoHunt va fi închis definitiv miercuri, 23 octombrie. Piraţii internetului au mai pierdut astfel o bătălie cu autorităţile.

Acesta este unul dintre cele mai populare site-uri de torrente. Reprezentanţii Motion Picture Association of America, asociaţia marilor studiouri americane de film, se judecă cu Gary Fung, fondatorul IsoHunt, încă din 2006. Acuzat că încurajează pirateria pe scară largă, acesta susţine că activităţile sale sunt protejate de legislaţia privind drepturile de autor.

Se pare, însă, că, înţelegerea dintre Fung şi studiourile de film prevede ca în termen de şapte zile site-ul să fie închis definitiv, împreună cu alte trei domenii, Podtropolis, TorrentBox şi Edtkit.com, acestea fiind cele care direcţionau utilizatorii către site-ul de torrente. Şi asta nu este tot. Fung va trebui să plătească daune de 110 milioane de dolari pentru că deși în 2009 un judecător a decis ca site-ul să fie închis, acesta a continuat să opereze, serverele fiind mutate în Canada.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3