930×122 CAPRA 5

Ikea_TV

Smart TV all-in-one de la IKEA

Tehnologia avanseaza in ritm alert, iar noutatile din domeniu sunt foarte diverse si interesante. Desigur, nu toti isi permit sa achizitioneze produse de top de ultima generatie, dar toti ar vrea sa se bucure de ele. Iar cand design-ul din domeniul mobilei isi da intalnire cu tehnologia de varf este si mai bine. Un astfel de produs este si smart TV-ul all-in-one IKEA.

Pe net circula deja videoclipuri cu un astfel de produs, unii crezand chiar ca ar fi o farsa tarzie de 1 aprilie. Dar nu, nu este vorba de o farsa.

 

Este vorba de IKEA UPPLEVA. Un TV all-in-one cu boxe, blue ray si DVD player incorporate in mobilier. Nu-i asa ca e o idee grozava? Mai ales ca arata tentant, eliminand din peisaj toate cablurile.

Asa cum probabil se asteapta clientii IKEA, UPPLEVA este adaptabil, adica poti incorpora in mobilier alte sisteme, precum BESTA sau orice alt sistem, lucru care este foarte important.

Adevaratul teste este cel legat de televizor in sine, asa ca, serios, ai cumpara un televizor IKEA? Ramane de vazut care vor fi reactiile pietei.

UPPLEVA va ajunge in magazinele din Stockholm, Milano, Paris, Gdansk si Berlin in iunie 2012. Apoi in magazinele din Suedia, Italia, Franta, Danemarca, Spania, Norvegia si Portugalia pana in toamna.

Vezi videoclipul!

http://youtu.be/0Nm7-EuctOs

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90